Horoskopai

2022 metų horoskopas

Horoskopas 2022 metams visiems Zodiako ženklams

Astrologija vis dar laikoma neįvertinta sritimi ir oficialių mokslininkų nepripažinta. Tačiau prieš mus seniausia mokymų sistema, leidžianti naudoti dangaus kūnus ir jų vietą danguje tam tikru laiko momentu, kad interpretuoti ateitį, ar gimusiam žmogui būdingas savybes. Perskaitykite tiksliausią ir teisingiausią 2022 metų horoskopą zodiako ženklams: Avinas, Jautis, Dvyniai, Vėžys, Liūtas, Mergelė, Svarstyklės, Skorpionas, Šaulys, Ožiaragis, Vandenis, Žuvys.

2022 metų horoskopas pagal zodiako ženklus patenka į Juodojo vandens tigro karalystę pagal rytų kalendorių. Naujasis savininkas pristato savo taisykles ir reikalavimus, kuriam turi paklusti visi zodiako ženklai pagal kinų mėnulio kalendorių: Jautis, tigras, triušis, drakonas, gyvatė, arklys, ožka, beždžionė, gaidys, šuo, kiaulė, žiurkė. Astrologinė prognozė pateikia aprašymą situacijų, kuriose atsidurs kiekvienas iš 12 zodiako ženklų.

Avinas

Iki vasario vidurio turėtumėte būti atsargesni. Esmė ne ta, kad metų pradžia pati savaime bus ypač sunki, o tai, kad keliaujant ir daug negalvojant priimti sprendimai dažnai būna klaidingi. Artėjantys pokyčiai gali kelti nerimą, todėl kai kuriems ženklo atstovams atrodo, kad reikia dėti maksimalias pastangas, kad išlaikyti status kvo. Tačiau verta į situaciją pažvelgti kitaip – greičiausiai pamatysite galimybes, kurių anksčiau nepastebėjote.

Artėjant pavasariui situacija keičiasi į gerąją pusę. Kovo mėnesį, sėkmingi atsitiktinumai, naujos idėjos, pasitikėjimas savimi, kurio pastaruoju metu neužtenko. Tinkamas metas pradėti kažką iš esmės naujo, jei esate pasirengęs veikti greitai. Faktas yra tas, kad balandis atneš tam tikrų sunkumų. Jei šiuo metu žengsite tik pirmuosius žingsnius pasirinkta kryptimi, tai, kas vyksta, gali jus išmušti iš vėžių. Tie, kurie jau įveikė nemažą kelio dalį, bus kiek lengviau įveikti kliūtis.

Gegužės mėnesio pabaiga žada permainas į gerąją pusę visose gyvenimo srityse. Šiuo metu galimos neįprastos pažintys, susitikimai, kurių dėka į daugelį dalykų pažvelgsite kitaip nei anksčiau. Birželio mėnuo klostysis gerai, ypač tiems, kurie šiuo metu nori pasinerti į studijas ir profesinę veiklą.

Nuo liepos mėnesio prasideda sunkus laikotarpis, kuris tęsis iki metų pabaigos. Žinoma, negalima sakyti, kad viskas bus blogai: bus ir gerų akimirkų, ir sutapimų, ir malonių įvykių šeimoje. Santykiai su draugais ir kitais artimais žmonėmis tampa artimesni ir gilesni. Taip yra iš dalies dėl to, kad tampate atviresnis, dažnai labiau rūpinatės kažkieno gerove nei savo. Rugsėjis suteiks progą pastebimai pagerinti finansinę padėtį, sudaryti pelningus sandorius. Tai palankus metas įsigyti nekilnojamąjį turtą, taip pat ir komerciniais tikslais.

Ypač palankus gruodžio mėnesis. Šį mėnesį jūsų aplinka gali pastebimai pasikeisti. Joje atsiras naujų žmonių, su kuriais bus įdomu ir malonu užsiimti verslu. Neatmetama naujos meilės, romantiškų santykių pradžia.

Jautis

Jaučio laukia puikūs metai. Ypač palanki, be debesų žada būti pirmoji jo pusė. Tiesa, daug kas priklausys nuo to, kaip praleisite sausio pradžią. Šiuo metu svarbu neprarasti sveiko proto, nedaryti neapgalvotų veiksmų. Jei vis tiek klysite, vėliau jūsų laukia kelios nemalonios ir įtemptos savaitės. Kita vertus, būtent jie suteiks galimybę įgyti patirties, kuri vėliau pravers.

Vasario mėnesį tam tikras verslo sąstingis, sėkmė ateina palaipsniui. Kai kurių projektų tiesiog neįmanoma prikelti iš aklavietės, kad ir kaip stengtumėtės. Tačiau pavasarį situacija pasikeis, gyvenimas nuskambės visiškai naujomis natomis. Ateis laikas įkvėpimui, lengvumui, įdomiam žaidimui. Nuo kovo iki birželio galima sėkmė daugelyje dalykų, įskaitant tuos, kurie anksčiau nebuvo duoti. Tikėtini pokyčiai į gerąją pusę ten, kur nesitikėjote. Tačiau rugpjūtį reikėtų būti atsargesniems, nes šis mėnuo gali atnešti problemų visose gyvenimo srityse. Neatmetama galimybė, kad susidursite su rimtais sunkumais, kuriuos įveiksite tik artimųjų palaikymo dėka.

Spalį darbai atims daug laiko. Svarbu atkreipti dėmesį į sveikatą, kadangi gresia pervargimas. Jei nesate dėmesingas sau, rizikuojate visiškai išsekinti organizmą ir susirgti.

Lapkritis ir gruodis seksis gerai. Bus daug įdomių dalykų, jus tikrai trauks jūsų veikla. Tuo pat metu tikėtina neįprastos pažintys, susitikimai su žmonėmis, kurie suvaidins svarbų vaidmenį jūsų gyvenime.

Dvyniai

Metai prasideda labai prieštaringai ir netolygiai. Sausio mėnesio įvykiai privers susimąstyti, ar pasirinkote teisingą kelią, ar nesuklydote pasirinkdami žmones kuriuos laikote artimais dvasia. Smulkmenos dažnai erzina. Greitai užsiliepsnojate, dažnai leidžiate sau griežtas pastabas, negalvodami apie tai, kad jos gali ką nors įžeisti. Vasaris bus ne ką geresnis – jūsų laukia išbandymai, sunkumai, daugybė ginčų ir santykių aiškinimąsis.

Vėliau jūsų laukia keli ramūs mėnesiai; iki birželio, vargu ar kils sunkumų. Pavasaris palankus naujoms pažintims, sąjungininkų, bendraminčių paieškoms. Galimi nauji romantiški pomėgiai, neatmetamas ir stiprių jausmų pabudimas.

Vasara jus nervins. Sunkus metas darbui ir studijoms, komerciniams klausimams spręsti. Ten, kur tikitės greitai pasiekti norimą rezultatą, įvykiai dažnai klostosi ne pačiu palankiausiu keliu. Neatmetama galimybė, kad rugsėjis klostysis panašiai – teks pakovoti dėl sėkmės, o kartais ir su labai stipriais varžovais.

Jau spalis bus daug lengvesnis, o ateityje teigiamų tendencijų įtaka tik didės. Paskutiniai metų mėnesiai kupini naujų galimybių, kurių nesinorės praleisti. Tiek dalykiniai, tiek asmeniniai santykiai pastebimai keičiasi į gerąją pusę; tai leidžia jaustis daug labiau pasitikinčiu savimi žmogumi.

Vėžys

Metų pradžioje reikėtų būti atsargesniems: pirmieji metų mėnesiai nelengvi. Daug kas priklausys nuo jūsų sugebėjimo kontroliuoti save, priimti pagrįstus sprendimus ir išlaikyti psichinę pusiausvyrą, kad ir kaip klostytusi aplinkybės. Daug kam tampate atrama, jūsų dažnai prireikia ne tik artimiems žmonėms, bet ir atsitiktiniams pažįstamiems. Tačiau kai kuriems Vėžiams nėra pakankamai laiko savo reikalams, vėl ir vėl atidėlioja, o vėliau save už tai kaltina.

Palankesnis laikotarpis prasidės nuo balandžio vidurio. Žinoma, ne visos problemos išsispręs iš karto, ne viskas savaime išsispręs geriausiu būdu. Teks įdėti daug pastangų – bet bus aišku, kad įdėtos pastangos ne veltui. Tikėtini malonūs susitikimai, smagūs pokalbiai su draugais. Galite aptarti anksčiau jus varginusius klausimus, rasti jų sprendimo būdus. Būtent šiuo metu iškyla svarbūs ateities planai.

Pirmosiomis spalio dienomis teigiamų tendencijų įtaka mažės, mažės ir verslo aktyvumas. Metų pabaiga nebus labai vaisinga. Tačiau po kelių ramių mėnesių pavyks atgauti jėgas, išspręsti kai kuriuos buities reikalus, pasirūpinti savimi ir artimaisiais.

Liūtas

Metų pradžia palanki. Pirmieji metų mėnesiai suteikia galimybę padaryti tai, kas anksčiau neveikė, ištaisyti kai kurias senas klaidas. Reikšmingas lūžis teigiama linkme reikaluose, kuriuos visi, išskyrus jus, laikė kone beviltiškais. Šiuo metu palanku priimti kai kuriuos sprendimus dėl ateities – tai galioja ir profesinei sferai, ir grynai asmeniniams klausimams. Pavyzdžiui, kai kurie Liūtai šiuo metu galvoja apie tuoktuves ar nekilnojamojo turto įsigijimą.

Kovas ir balandis klostysis gana sunkiai. Čia geriau nieko rimto ir svarbaus neplanuoti, nes smulkmenos atims daug jėgų. O ir, aplinkybės dažnai yra prieš jus. Svarbu laiku suprasti, kad neverta eikvoti jėgų kovai su jomis – geriau tiesiog palaukti.

Birželio mėnesį bus lengviau, nors kai kurios problemos vis tiek primins apie save. O vėliau prasidės palankesnis ir lengvesnis laikotarpis, atveriantis plačias galimybes kūrybai. Jei būsite išradingi ir ryžtingi, nebijosite laužyti tradicijų iki metų pabaigos turėsite laiko nuveikti daug įdomių ir neįprastų dalykų.

Gruodį ypač svarbu įsiklausyti į save. Tai mėnuo, kai jūsų sprendimai ir veiksmai lems, ar gyvenimas pasikeis, ar tęsis taip kaip anksčiau.

Mergelė

Metai prasideda gerai, pirmaisiais mėnesiais žvaigždės jums tikrai bus palankios. Reikia turėti omenyje, kad iniciatyvą pageidautina parodyti jau sausio mėnesį. Gali tekti paskatinti kitus imtis ryžtingų veiksmų arba įkvėpti kitus daryti tai, ko jie anksčiau nedarė. Abiem atvejais turėkite omenyje: veltui nesistengiate. Galbūt, būtent šiuo metu turėsite bendraminčių, su kuriais kartu įgyvendinsite savo drąsiausius planus. Ypatingas dėmesys turėtų būti skiriamas kovo mėnesiui. Šis mėnuo suteikia galimybę pasiekti tikrą proveržį versle. Reikės veikti greitai, be baimės, bet išmintingai. Jei nesuklysite, bus galima įgyvendinti daug metų brandintus planus.

Nuo balandžio pradės didėti neigiamų tendencijų įtaka, o iki rugsėjo teks su jomis kovoti. Daugelis dalykų bus sunkesni nei įprastai. Atsiras – ir taps įprastu – jausmas, kad nuolat plaukiate prieš srovę, nuolat kovojate su kažkuo. Tai vargina, bet negalite sustoti. Judėkite į priekį, ir jums pasiseks.

Didžiausią sėkmę žadantis laikotarpis prasidės spalį. Liksite maloniai nustebinti jo atsiveriančiomis galimybėmis. Jų bus daug tiek verslo sferoje, tiek asmeninių santykių srityje. Galite judėti į priekį taip greitai, kaip norite; pasiekti tikslus yra daug lengviau, nei tikitės.

Svarstyklės

Metai palankūs, bet neramūs. Daug kas priklausys nuo to, kaip greitai sugebėsite pereiti nuo vieno dalyko prie kito. Ypač svarbus šia prasme pirmasis metų pusmetis, kai situacija dažnai keičiasi, karts nuo karto keičiasi prioritetai, o kiti žmonės nuolat bando daryti įtaką jūsų sprendimams. Čia daugelis sutriktų, bet jūs sugebėsite laviruoti, atsižvelgti į visų (ir savo) interesus, rasti išeitį iš situacijų vedančių į aklavietę.

Pirmojo pusmečio įvykiai gali pastebimai paveikti jūsų požiūrį į gyvenimą. Į daugelį dalykų pažvelgsite kitaip. Gali keistis globalūs tikslai, neatmetama galimybė, kad atsisakysite planų, kurie anksčiau jums buvo labai svarbūs.

Antroji metų pusė suteikia šiek tiek atsipalaidavimo. Žvaigždžių palaikymas tampa reikšmingesnis, jo dėka greičiau pasiekiate sėkmę, rečiau atsiduriate sunkioje padėtyje.

Įdomiausia – paskutiniais metų mėnesiais jūsų laukiantys susitikimai. Jų dėka suprasite, kad priėmėte teisingus sprendimus, pasielgėte būtent taip, kaip reikėjo. Turėsite pagrindo savimi didžiuotis.

Skorpionas

Sausio pradžioje jūsų laukia kelios nemalonios akimirkos. Dažniausiai sunkumai kyla ne dėl jūsų kaltės, tačiau tai nėra svarbu – jūs turite su jais susidoroti. Negaiškite laiko ieškodami kaltųjų, susitelkite į tikslo siekimą; taip daug greičiau susitvarkysite su situacija, veltui išleisite daug mažiau energijos.

Vasaris, kovas ir balandis bus sėkmingi. Tai sėkmės metas, laikotarpis, kai ne tik jauti žvaigždžių palaikymą, bet ir panaudoji savo labui. Gera pradėti ką nors naujo ar ką nors kardinaliai pakeisti, galima padaryti tai, kas anksčiau atrodė neįmanoma. Aplinkiniai jumis labiau pasitiki, dažniau dalijasi paslaptimis ir pasiūlo įdomių pasiūlymų.

Nuo gegužės prasideda sunkesnis laikotarpis. Gali trukti iki rudens vidurio, nenuleiskite rankų. Taip, daugelis dalykų bus sunkesni nei įprastai. Tačiau jūs turite pakankamai jėgų ir žinių susidoroti su situacija, o draugų pagalbos negalima nuvertinti. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kaip vystosi asmeniniai santykiai. Čia gali atsirasti problemų, kurios neduos ramybės dar ilgai, jei jos nebus laiku išspręstos.

Laimėjimų ir sunkių, bet svarbių pergalių laikotarpis prasidės spalį ir tęsis iki metų pabaigos. Per kelis mėnesius turėsite daug išmokti, persvarstyti savo požiūrį į tai, kas atrodė pažįstama. Gali būti, kad sužinosite kažką visiškai naujo apie jus supančius žmones ir suprasite, kaip užmegzti ryšį su jais, kad jis būtų malonus ir naudingas visiems.

Šaulys

Metai prasideda palankiai. Pirmieji jo mėnesiai suteikia galimybę daug išmokti, įgyti žinių, kurios pravers tiek darbe, tiek gyvenime apskritai. Kai kurie Šauliai supras, kad yra pasirengę keisti veiklos sferą, imtis kažko iš esmės naujo. Kiti ženklo atstovai pamatys galimybes, kurių anksčiau nepastebėjo, ir nepabijos jomis pasinaudoti. Tai metas, kai visame kame reikia klausyti intuicijos – ji nepaveda nei asmeniniuose, nei dalykiniuose santykiuose.

Nuo kovo iki rugpjūčio bus sunkiau, daugiausia todėl, kad šiuo metu reikės daug nuveikti. Reikalai, rūpesčiai ir užduotys auga kaip sniego gniūžtė. Stengiesi greitai užbaigti tai, ką pradėjai, bet kai tik susitvarkai su vienu reikalu, iškart atsiranda kitas. Kažkas tavo vietoje pasiduotų ir išsektų, bet tu ir toliau sieki savo tikslų, keli sau vis aukštesnius tikslus. Nepaisant nepalankių tendencijų įtakos, turite galimybę iškovoti labai svarbias pergales, todėl nepasiduokite, net jei bus sunku.

Metų pabaiga žada būti ramesnė, šviesesnė ir džiaugsmingesnė. Tai metas, kai pildosi norai, sekasi tai, ko negalėjote padaryti anksčiau. Profesinėje srityje gali atsiverti naujos perspektyvos. Asmeniniai santykiai klostysis darniai, vargu ar turėsite pagrindo skųstis.

Ožiaragis

Metai bus neramūs, sudėtingi, įdomūs ir įkvepiantys. Jums tikrai nebus nuobodu. Viskas, kas vyksta, labiausiai primena nuotykį ar įdomų žaidimą, kurio rezultatas gali būti bet koks. Daug kas priklauso nuo jūsų, tačiau tam tikrais atžvilgiais jūs turite pasikliauti atsitiktinumo valia, o jums tai yra didelis stresas. Noriu viską kontroliuoti, bet tokios galimybės beveik nebus; taip pat verta turėti omenyje, kad šių metų įvykiai gali kardinaliai pakeisti jūsų planus ir pažiūras.

Iki balandžio mėnesio rinkti informaciją, stengtis bendrauti su įvairiais žmonėmis, ieškoti nestandartinių sprendimų. Svarbu atidžiai stebėti, kas vyksta aplinkui. Faktas yra tas, kad daugelis įvykių paveikia jus, ir jūs turite suprasti, kaip ir kodėl tai vyksta. Išsiaiškinkite – ir iki vasaros vidurio galėsite pasiekti kai kuriuos svarbiausius savo tikslus, teisingai akcentuoti santykius su kitais, kažkas pastebimai pasikeis gyvenime.

Nuo gegužės iki rugpjūčio jūsų laukia įtemptas laikotarpis. Visą laiką turėsite skubėti, o neseniai buvę sąjungininkai tyčia ar ne, gali jus suklaidinti. Be to, vienu metu reikia priimti daug sprendimų; jums tai visai nepatinka.

Likę mėnesiai palankūs, tačiau taip pat neleidžia tiesiog atsipalaiduoti ir nieko neveikti: dirbti reikia, o dažnai ir daugiau, nei tikėjaisi. Bet čia vargu ar skųsitės. Tikslas artimas ir aiškus, visos galimybės išnagrinėtos, planai susidėlioti – belieka veikti, ir jums visada tai patiko.

Vandenis

Daug tikėtis iš šių metų būtų klaida. Tačiau, dviguba klaida tikėtis, kad sėkmė ateis lengvai. Daug didesnė tikimybė yra kita – kad norint pasiekti norimų rezultatų teks kautis ir su aplinkybėmis, ir su stipriais priešininkais. Tuo pačiu metu per metus bus keletas palankių momentų, kai labai greitai ir beveik be pastangų galėsite gauti tai, ko norite; jei pavyks pagauti šią bangą ir laiku pradėti veikti, daug kas bus daug lengviau.

Pirmasis laikotarpis, kai gali atsiverti tokios galimybės – kovo vidurys. Čia svarbu nukreipti dėmesį į dalykinius santykius, naudingus ryšius, todėl, kad sėkmė ateina dėka žmonių kurie pažįsta jus kaip profesionalą, patikimą specialistą, žmogų kuriuo galima pasitikėti.

Gegužės ir birželio mėnesiai savaip geri. Dėmesio centre bus asmeniniai santykiai. Laiku imantis iniciatyvos juos galima pastebimai pakeisti į gerąją pusę. Tačiau prieš ką nors darant reikia susitvarkyti su savo jausmais, įsitikinti, kad nekuriate iliuzijų.

Dar vienas mėnuo, kai galima pagauti sėkmę – spalis. Greičiau šiuo atveju kalbėsime apie finansus, sėkmę komercinėje veikloje, kai kuriuos sėkmingus stambius sandorius, pirkinius, kurie kokybiškai pakeis gyvenimą.

Likę mėnesiai bus ne tik blogi, bet ir varginantys. Daug rūpesčių ir rutinos, laiko sau ir artimiesiems nepakaks. Tačiau jei vis tiek atkreipsite dėmesį į tuos žmones, kuriuos branginate, gyvenimas taps pastebimai malonesnis.

Žuvys

Metai bus prieštaringi ir dviprasmiški, tačiau jums patiks. Žmonės dažnai pasirodo ne tokie, kokie atrodo, įvykiai karts nuo karto pasisuka netikėta linkme, tenka nuolat sugalvoti ir išrasti kažką naujo. Vargu ar kas nors, išskyrus jus, tokiomis aplinkybėmis jaustųsi kaip žuvis vandenyje. Viskas gerai, sekasi.

Metai prasidės sudėtingomis situacijomis darbe. Atminkite, kad visame kame, kas atsitiks, simpatijos ir antipatijos vaidins ne paskutinį vaidmenį ir nebūtinai jūsų. Dažnai tai, ką apie jus galvoja kiti, yra svarbiau nei jūsų žinios, patirtis, profesionalumas. Gebėjimas padaryti tinkamą įspūdį, susikurti tinkamą įvaizdį jums labai pravers.

Beveik visas pavasaris bus praleistas darbe – įdomus, jaudinantis, tačiau kartais varginantis. Nepamirškite pasirūpinti savimi. Būtų gerai suplanuoti kokią prevencinę ir rekreacinę veiklą, kelionę, atostogas. Nuo to priklausys jūsų savijauta ateinančiais mėnesiais.

Birželis ir liepa galbūt nepateisins lūkesčių, tačiau rugpjūtis pasirodys tikrai vasariškas, kupinas ryškių įspūdžių. Bus galimybė puikiai praleisti laiką, su kuo nors susipažinti, aplankyti neįprastas vietas. Kelionėms puikiai tinka vasaros pabaiga.

Likusi metų dalis tinkama lėtai, atsipalaidavus, bet kryptingai daryti tai, kas naudinga jums ir kitiems. Tai palankus metas, kai sėkmę darbe galite pasiekti nesekinant organizmo, o asmeniniuose santykiuose daug kas susidėlioja savaime, jei netrukdote tam.

Parašykite komentarą