Horoskopai

2023 metų horoskopas

Horoskopas 2023 metams visiems Zodiako ženklams

Astrologija vis dar laikoma neįvertinta sritimi ir oficialių mokslininkų nepripažinta. Tačiau prieš mus seniausia mokymų sistema, leidžianti naudoti dangaus kūnus ir jų vietą danguje tam tikru laiko momentu, kad interpretuoti ateitį, ar gimusiam žmogui būdingas savybes. Perskaitykite tiksliausią ir teisingiausią 2023 metų horoskopą zodiako ženklams: Avinas, Jautis, Dvyniai, Vėžys, Liūtas, Mergelė, Svarstyklės, Skorpionas, Šaulys, Ožiaragis, Vandenis, Žuvys.

2023 metais pagal rytų kalendorių įžengia į Mėlynojo vandens triušio karalystę pagal rytų kalendorių. Naujasis savininkas pristato savo taisykles ir reikalavimus, kuriam turi paklusti visi zodiako ženklai pagal kinų mėnulio kalendorių: Jautis, tigras, triušis, drakonas, gyvatė, arklys, ožka, beždžionė, gaidys, šuo, kiaulė, žiurkė. Astrologinė prognozė pateikia aprašymą situacijų, kuriose atsidurs kiekvienas iš 12 zodiako ženklų.

Tai trumpas 2023 metų horoskopas

Kai turi tikslią ir išsamią astrologinę prognozę, kur kas patogiau planuoti ištisus gyvenimo metus. Žinoma, kad geriausia asmeninis ar mėnesinis, kasdieninis horoskopas, bet gyvenimas bėga taip greitai, kad suplanuoti žmogui ateinantiems metams kiekvieną dieną beveik nerealu. Tačiau, planuojant ateinančius metus, žinoti bendrą kitų metų prognozę gali būti naudinga (Pilnas 2023 metų horoskopas bus publikuojamas 2022 metų pabaigoje).

 

Avinas

Kovo 21 – balandžio 19 d.

Vandens triušio metai bus itin palankūs Avinui. Horoskopas žada tobulėjimą profesinėje srityje. Galimybę atkurti ankstesnius projektus arba imtis kažko perspektyvesnio. Galite tikėtis didelių piniginių įplaukų, kurias geriausia ne išleisti prabangai, bet investuoti protingai.

 

Jautis

Balandžio 20 – gegužės 20 d.

Zodiako ženklui Jautis susiklostė dviprasmiška situacija. Astrologinė prognozė sako, kad profesinėje veikloje teks kautis su problemomis. Tačiau būtent tokių kliūčių įveikimas pagaliau leis pakilti į naują lygį. Jei nepasiduosite tinginio žabangoms ir nenuleisite rankų, tuomet gausite trokštamą postą ar pasieksite norimą lygį. Laisvalaikį praleiskite su šeima, tam kad taptumėte artimesni.

 

Dvyniai

Gegužės 21 – birželio 20 d.

Dvyniams 2023-ieji bus kardinalių virsmų laikotarpis. Turėsite didžiulį energijos rezervą ir būsite persmelkti didelio noro pakeisti savo gyvenimą. Svarbiausia yra įsiklausyti į racionalią savo dalį ir protingai panaudoti laiką tam, kad pasiekti realių tikslų. Turėdami tinkamą požiūrį, galite pakeisti darbą ir surasti kažką įdomesnio, tai kas jums labiau prie širdies.

 

Vėžys

Birželio 21 – liepos 22 d.

Zodiako ženklui Vėžys patiks Vandens Triušio valdžia, kadangi čia itin svarbi ir palanki šeimai aplinka, jūsų vidinė ramybė ir komfortas. Jei vadovausitės savo vidine aistra ir neišsigąsite, galite susirasti pelningesnį darbą. 2023 metų horoskopas žada, kad finansiškai metai bus stabilūs.

 

Liūtas

Liepos 23 – rugpjūčio 22 d.

Astrologinė prognozė žada Liūtams galimybę pagerinti savo gyvenimą, apsilankyti užsienyje ir užmegzti labai pavydėtinų pažinčių. Kai gausite pelną, premiją ar didesnį atlyginimą, būtinai atidėkite dalį sunkesnei dienai, tada jokios problemos nenupūs jūsų nuo pasirinkto kelio. Tam, kad nekiltų sveikatos problemų skirkite laiko pailsėti ir atsipalaiduoti. Geriau pailsėti anksčiau, nei gydyti dėl poilsio stokos atsiradusias ligas.

 

Mergelė

Rugpjūčio 23 – rugsėjo 23 d.

Jei zodiako Mergelės ženklas iš idealisto taps realistu, tai Vandens Kiškio metai jums prabėgs dar geriau, nei galėjote svajoti. Įgyvendinsite visus profesinius tikslus, galbūt atidarysite savo verslą ir rasite savo gyvenimo meilę. 2023 metais būtinai stebėkite savo sveikatą, sportuokite ir daugiau judėkite.

 

Svarstyklės

Rugsėjo 24 – spalio 22 d.

2023 metais horoskopas pataria imtis tam tikros gynybos veiksmų. Esate įpratę prie visko (ypač prie artimųjų) prisitaikyti, tačiau Vandens triušio įtakoje reikia išmokti apginti savo poziciją. Jei tai sugebėsite padaryti, tada jūsų laukia nuostabi ateitis. Pasistenkite plėsti naudingus kontaktus, nes būtent jų dėka sugebėsite įgyvendinti drąsius projektus.

 

Skorpionas

Spalio 23 – lapkričio 22 d.

Apskritai 2023-ieji Skorpionui bus sėkmingi metai. Galėsite pasiekti naują lygį profesinėje srityje, o taip pat daug uždirbti. Galite drąsiai atidaryti savo verslą ir nebijoti rizikuoti. Vienintelis nematomas akmenėlis – šeima. Ne visi šeimos nariai jus palaikys. Tačiau savo pasiekimais priversite juos suprasti, kad jie klydo.

 

Šaulys

Lapkričio 23 – gruodžio 21 d.

Zodiako ženklui Šaulys Vandens triušio metai bus itin darbingi. Tačiau jūs niekieno neverčiamas prisiimate daugybę užduočių, nes esate kupinas energijos ir jėgų. Būkite darbingai nusiteikę ir galėsite padoriai uždirbti. Nuo birželio iki spalio galite užsiimti asmeniniu gyvenimu, kadangi yra galimybė sutikti naują meilę.

 

Ožiaragis

Gruodžio 22 – sausio 19 d.

Ožiaragio ženklo zodiako atstovams 2023-ieji bus puikūs metai, pagaliau romantiškuose santykiuose įsivyraus harmonija. Stipri meilė taip smarkiai pripildys Ožiaragį, atsiras tiek daug energijos ir įkvėpimo, kad jis padarys tikrą proveržį savo karjeroje. Svarbiausia užmegzti teigiamus santykius su kolegomis ir viršininku, tada kilti karjeros laiptais bus daug lengviau.

 

Vandenis

Sausio 20 – vasario 18 d.

Vandens triušio metai zodiako ženklui Vandenis žada tikrą atgimimą. Pasinersite į save ir suprasite, ko iš tikrųjų norite. Tai leis jums auginti pasitikėjimą savimi ir pasiekti sėkmės visose gyvenimo srityse. Radikaliai pagerės materialinė padėtis. Tačiau svarbu dalį to, ką uždirbate, atidėti.

 

Žuvys

Vasario 19 – kovo 20 d.

Žuvies ženklui prognozuojama puiki astrologinė ateitis. Visų pirma, galėsite gerokai praturtėti, o sukauptas lėšas išsaugoti, sutaupyti. Darbe kils sunkumų, tačiau įvairius patirtus darbe sunkumus pavyks įveikti. Sugebėsite su senais pažįstamais atkurti santykius, o jie jūsų gyvenime suvaidins svarbų ir naudingą vaidmenį.

 

 

Parašykite komentarą