SuderinamumasZodiako ženklai

Poros Avino su Vėžiu suderinamumas

Vyro Avino ir moters Vėžio Zodiako ženklų suderinamumas:

 

Meilės santykiuose – 90%

Santuokoje – 95%

Draugystėje – 77%

 

Meilės santykiuose

PUIKUS SUDERINAMUMAS. Priešingų charakterių žmonės taip pat gali sutarti ir sudaryti puikią porą. Jis į šeimą įneša veiklos, o ji – švelnumo ir rūpesčio. Tinkamai elgiantis ir turint supratimą, jie taps vienas kitam pavyzdžio nešėjais, ir pašalins partnerio silpnąsias vietas. Draugai iš pradžių net nelaiko jų pora, manydami, kad jie neturi galimybių kurti bendrą ateitį. Tačiau priešingai horoskopo aprašymams, kad priešingas savybes turintys žmonės nesutaria, šie zodiako ženklai kartais sukuria ypač stiprią šeimą, kurios pavydi gali net ir dauguma aplinkinių porų. Pageidautina, kad jis bent kartais sulėtintų greitį ir prisitaikytų prie jos tempo. Bendri pomėgiai taip pat naudingi. Pagrindinė taisyklė – kompromisas.

Santuokoje

PUIKUS SUDERINAMUMAS. Jie nevengia demonstratyviai rodyti vienas kitam savo meilę. Dažnai bučiuojasi, apkabina ir viešai prisipažįsta meilėje. Santykiai sparčiai vystosi visais lygmenimis, juos lydi gražios ir meilios kalbos. Tačiau kaip ir visos pasakos turi pabaigą, taip ir ši pasaka turi pabaigą, o tada gali prasidėti atšiauri kasdienybė. Jis yra egoistas, todėl jam reikia pagyrimų ir liaupsių. Jos nuotaika dažnai keičiasi, ji įprato skųstis ir net verkti. Iš pradžių vyras ją užjaučia ir paguodžia. Tačiau susikaupęs pesimizmas vieną dieną sukels šioje poroje rimtą  ginčą. Po kiekvienos liūdnos žmonos pastabos jis išsako sarkastiškas replikas, kurios pereina prie agresijos protrūkių. Ir ji negalės sulaikyti pavydo, nes laisvę mylintis vaikinas nesiruošia visą dieną sėdėti namuose. Jei norite idealios šeimos, Avinas turės prisiimti uždarbiautojo ir gynėjo pareigas. Kol lizdas statomas, ji turi užtikrinti, kad niekas jo nesugriautų. Įsitikinusi saugumu, ji sukurs sutuoktiniui reikiamą komfortą. Tačiau visų pirma jie turėtų priprasti prie vienas kito charakterio. Ji jo nebandys išlaikyti namuose, nebent jis piktnaudžiautų jos pasitikėjimu. Tokiu atveju santuoka gali pasibaigti skyrybomis ar pragaru šeimoje.

Draugystėje

VIDUTINIS SUDERINAMUMAS. Šiems draugams lova nėra svetima draugystei palaikyti. Didžiąją laiko dalį jie praleidžia miegamajuje, kadangi jaučia stiprų seksualinį potraukį. Tačiau anksčiau ar vėliau jausmų aštrumas nuslūgsta ir Vėžys bei Avinas priversti blaiviai įvertinti šalia esantį žmogų. Būtent čia išryškėja skirtumai. Avinas yra pernelyg aistringas, o kai nebegauna milžiniškos aistros pojūčių spektro, tampa agresyvus. Būtent jis pradės kelti meilės skandalus ir ieškoti, prie ko prikibti. Atsakydamas į tai, Vėžys užsidarys. Tačiau norint padidinti suderinamumą, būtent Vėžio ženklo atstovei teks nusileisti.

 

Moters Avino ir vyro Vėžio Zodiako ženklų suderinamumas:

 

Meilės santykiuose – 65%

Santuokoje – 64%

Draugystėje – 71%

 

Meilės santykiuose

VIDUTINIS SUDERINAMUMAS. Jis nesupranta, kodėl ją taip traukia kiti žmonės ir kodėl ji nori būti įvykių centre. Jos tempas daug greitesnis, ir žinoma jis nespėja bėgti tokiu pačiu tempu kaip Avino zodiako ženklo atstovė. Tada ji arba pyksta, kad turi laukti, arba jį stumia. Gerų šansų suteikia abipusis romantiškumas, sentimentalumas ir fizinis artumas. Ji pasiilgsta partnerio, todėl išnyksta neištikimybės rizika. Kai jis būna sustingęs, ji jį pralinksmina ir suteikia jam reikiamos energijos. Ji yra išmintingesnė ir labiau subalansuota. Tačiau harmonija gali būti sugriauta, ypač tuo atveju, jei principai bus svarbesni nei meilė.

Santuokoje

VIDUTINIS SUDERINAMUMAS. Juos sieja romantika, nors abu ją mato savaip. Jis daugiau svajoja, o ji daugiau veikia. Kad išmoktų tinkamai bendrauti, jie turės priprasti prie kito žmogaus savybių. Sutuoktinis nori, kad santykiai būtų asmeninis sutuoktinių reikalas, ir todėl neleidžia svetimiems žmonėms kišti nosies į jų šeimos slaptuosius kampelius. Tačiau mergina yra pernelyg socialiai aktyvi ir čia iškyla nesusipratimų. Jis atrodo mielas namisėda, bet laikui bėgant išryškėja jo lyderio savybės, ar net polinkis į tironiją.

Draugystėje

VIDUTINIS SUDERINAMUMAS.  Vaikinas į viską žiūri atsargiai, yra pasyvesnis ir stebisi, kai jo draugė skiria tiek daug laiko kiekvienai problemai ir bando ją išspręsti. Jai taip pat trukdo šurmulio ir sumaišties atmosfera, kuri ją nuolat supa. Tam tikru momentu jaunuolis tiesiog pradės kritikuoti ir priekaištauti. Tinkamas vystymasis įmanomas, jei bus rastas aukso viduriukas. Tuomet vieno lėtumas ir kito greitumas taps tarpusavio santykių pusiausvyra. Svarbiausia – nepažeisti vienas kito teisių.

Parašykite komentarą