SuderinamumasZodiako ženklai

Poros Avino ir Vandenio suderinamumas

Vyro Avino ir moters Vandenio Zodiako ženklų suderinamumas:

 

Meilės santykiuose – 62%

Santuokoje – 65%

Draugystėje – 87%

 

Meilės santykiuose

VIDUTINIS SUDERINAMUMAS. Labai sunku praeiti pro šią porą jos nepastebėjus. Iš jų sklinda harmonija ir grožis, tarsi stebėtum dviejų sielų sąjungą. Avinas ir Vandenis ištirpsta, kurdami vieną visumą. Pačioje pradžioje porai atrodo, kad jie pagaliau rado savo likimą ir gyvens laimingai iki paskutinio atodūsio. Tačiau po kurio laiko dvasinis polėkis pasiduoda realybei. Vaikinas rodo įnirtingą spaudimą ir norą sutriuškinti tai kas trugdo jam eiti link tikslo. Merginą toks elgesys gąsdina, išmuša iš vėžių.

Santuokoje

VIDUTINIS SUDERINAMUMAS. Kiekvienas iš jų nugyveno aktyvią jaunystę, todėl jų spintose slepiasi daugybė dėmių iš praeities. Ši informacija pradeda lysti ir ima gadinti jų santuokos idilę. Tačiau praeities paslapčių priėmimas šiuos Zodiako ženklus gali net ir suartinti. Problemų gali kilti tada, jei partneris norės pagreitinti savo žmonos socialinį ritmą. Sutuoktinė greičiausiai prieštaraus, o jei partneris ir toliau vers ją elgtis taip kaip ji nenori, santykiai galiausiai pasieks kritinį tašką.

Draugystėje

PUIKUS SUDERINAMUMAS. Perspektyva draugystėje nusimato tada, jei juos sieja bendra veikla ar pomėgis. Užsibrėžę bendrą tikslą, ši pora bus labiau linkusi keistis ir tobulėti. Draugystei įtakos turi ir kasdienė rutina. Tačiau nuolatinis skrydis iš namų, ieškant naujovių, naujos situacijos, negelbsti. Po išsiskyrimo ši draugiška pora ir toliau palaiko draugišką prisirišimą.

 

Moters Avino ir vyro Vandenio Zodiako ženklų suderinamumas:

 

Meilės santykiuose – 85%

Santuokoje – 94%

Draugystėje – 41%

 

Meilės santykiuose

PUIKUS SUDERINAMUMAS. Zodiako ženklas vandenis, laisvo skrydžio menininkas, kuris neatsižvelgia į nusistovėjusias taisykles, tačiau stengiasi nepažeisti įstatymų. Jo pliusas yra tame, kad merginoje Jis palaiko nepriklausomybę ir individualumą. Niekada net negalvoja apriboti jos asmeninę erdvę. Partnerė įvertins jo charizmą ir įprotį būti originaliam. Jei ji priims jo idėjas, gyvenimas taps daug įdomesnis, o ir ji pati patobulės. Bendradarbiaudami jie gali sukurti naują ir neįprastą projektą, kuris gali ateityje tapti sėkmės simboliu.

Santuokoje

PUIKUS SUDERINAMUMAS. Vandenis yra puikus kompanionas. Jis nepriima moters kaip asmeninio daikto, kurio vėliau galima atsikratyti. Suteikia jai galimybę išsaugoti savo mažas paslaptis. Jis pats nepavargsta, nes yra maitinamas jos energijos, drąsiai puola į mūšį. Tik santuokoje su Vandeniu ji gali sutikti sužaisti antrąjį raundą, pakreipti jo veiksmus reikiama kryptimi. Šioje situacijoje laimi visi. Jų kasdienybėje daug poezijos, tačiau net ir tokia stipri sąjunga gali subyrėti, jei nesiekiama dvasinio tobulumo. Kai jų dėmesys sutelkiamas tik į situaciją namuose, buitį, jausmai sustabarėja. Dvasinės paieškos tik padeda, o ne trukdo sutuoktiniui kurti tvirtą materialinį pagrindą.

Draugystėje

VIDUTINIS SUDERINAMUMAS. Jei jų santykiai grindžiami pagarba, galime drąsiai teigti, kad tai yra idealus suderinamumo atvejis. Nepjauna karštai, nepuola į kraštutinumus. Bendravimas grindžiamas kito poreikiais, įsiklausymu į patarimus. Tačiau šis Zodiako ženklų suderinamumo horoskopas sako, kad ypač reikėtų vengti ambicijų. Jis palaiko ryšį su išoriniu pasauliu, ji turi daug draugų, veiklos. Ši pora gali mielai sutikti sudalyvauti rizikingoje veikloje, tačiau nesutiks peržengti savo užsibrėžtos ribos.

Parašykite komentarą