Horoskopai

2023 metų horoskopas – Jautis

Jaučio horoskopas

2022 metais Jaučio gyvenimo aplinkybės susiklostė taip, kad prasidėjus naujam periodui daugelis šio Zodiako ženklo atstovų tapo kitokiais žmonėmis ir galbūt kitoje vietoje. Būtent todėl 2023 metų tendencijos bus mąstymo pertvarkymas apie pasikeitusias realijas. Su didele tikimybe galime teigti, kad viskas pavyks, kaip ir anksčiau, Jaučiui teks veikti energingai. Stiprus Jupiteris pastūmės Jaučio ženklo atstovus plėsti įtakos sferas. Bus nepaprastai sunku sutelkti dėmesį į pagrindinį dalyką, teks vykdyti kelis projektus lygiagrečiai su ilgalaike perspektyva. Tokioje aplinkoje svarbu dozuoti pastangas, kaitaliojant jas su atsipalaidavimo akimirkomis, antraip viskas gali baigtis žlugimu ir nerviniu priepuoliu.

 

Verslas. Tradiciškai 2023 metų horoskopas Jaučiui gali būti suskirstytas į du skirtingus laikotarpius. Pirmoje pusėje teks spręsti problemas, iškilusias praėjusių metų rudenį ir žiemą, taip pat paruošti dirvą naujam ciklui, kuris prasidės gegužę. Verslo interesų srityje Jaučiui 2023 metais laukia proveržis, todėl teks atsisakyti visos veiklos, kuri peržengia profesinius interesus. Kuriam laikui reikės palikti hobį ir kitus ne mažiau įdomius dalykus. Įtampa užimtumo srityje taps pagrindine jūsų Zodiako ženklo atstovų veiklos kryptimi iki gruodžio vidurio, tačiau jums seksis iškart keliose verslo srityse tiek pagrindinėse, tiek ją lydinčiose. Reikėtų nepamiršti, kad sprendimus teks priimti greitai ir rizikuojant. 2023 metais įsidarbins tie Jaučio ženklo atstovai, kurie kurį laiką buvo nežinioje, o darbas pasirodys kaip tik toks, kuriame bus galima atsiverti kuo profesionaliau. Tie, kurie jau dirba su savo projektais, galės atlikti pakeitimus ir pasiūlyti rezultatą verslo partnerių vertinimui. Reikia pasakyti, kad tai bus veržlumas, darbas bus nepaprastai įdomus, o rezultatas suteiks moralinį pasitenkinimą. Nepaisant daug kartų padidėjusio darbo krūvio, Jautis jausis gerai. Visų pirma todėl, kad sėkmė visus metus eis koja kojon.

 

Pinigai. Finansiniu požiūriu sunkiausias metas yra pirmieji metų mėnesiai, ypač sausio mėnesis. Per šį laikotarpį teks grąžinti senas skolas, investuoti į verslo plėtrą, taip pat spręsti sudėtingus buitinius klausimus. Čia, situacija gali susiklostyti pagal patarlę „Kam ką skauda“. Šiuo laikotarpiu nepaprastai svarbu parengti perspektyvias programas ir išsiaiškinti būdus, kaip jas įgyvendinti. 2023 metai neįprastai palankūs investicijoms, galima investuoti į nekilnojamąjį turtą, statyti, pirkti vertybinius popierius.

Jaučiams kurie gimė balandžio mėnesį, reikia būti pasiruošus pilnai perimti buhalterinės apskaitos ir teisinių dokumentų kontrolę, didelė tikimybė susidurti su nesąžiningu brokeriu. Pačioje metų pabaigoje turėtumėte būti ypač susikaupę. Visa informacija, kuri ateis lapkričio-gruodžio mėnesiais, turės būti atidžiai patikrinta. Nebus nereikalinga rinkti informaciją apie partnerius jų patikimumo požiūriu.

 

Meilė, šeima. Tarpasmeninių santykių srityje Jautis visus 2023 metus turės itin įtemptą situaciją, visa esmė – perteklinės energijos, kurias planetos nukreips į šią sritį. Daugelis šio Zodiako ženklo atstovų, dažniausiai itin susitelkusių į savo pasaulį ir mažai besidominčių tuo, kas peržengia praktinius interesus, šiais metais pasiners į emocijų vandenyną. Teks subalansuoti, pamatuoti savo norus ir artimųjų poreikius, galbūt apriboti kai kuriuos jausmus. Jei profesinėje srityje aistrų intensyvumas ir kova dėl lyderystės pasirodys tinkami, tada namuose teks ieškoti kompromiso, svarbiausia nepainioti.

Asmeniniame gyvenime išryškės dvi skirtingos tendencijos. Daugelis šio ženklo atstovų užsiims naujo namo tvarkymu ar senojo kapitaliniu remontu. Tai gera žinia poroms, kurių santykiai tvirti ir stabilūs. Kitu variantu galimos skyrybos, išsiskyrimas, o naujas būstas šiuo atveju yra viena iš būtinų sąlygų išsikraustyti.

Jautis nesutiks supratimo šeimos rate, ir tai reikia turėti omenyje. Tokioje aplinkoje svarbu vengti konfliktų, tačiau diplomatija pasiteisins. Patys Jaučiai nustebs netikėtai prabudusia iškalba, o jei pavyks pridėti šiek tiek santūrumo, viskas klostysis kaip iš pypkės.

 

Sveikata. Jaučio savijauta 2023 metais gali būti ne pati maloniausia. Pirmąjį pusmetį jūsų energetinis potencialas bus žemas, ypatingą dėmesį turėtumėte skirti kovo pabaigai ir balandžio mėnesiams. Sausio ir spalio mėnesiais rekomenduojama būti atsargiems kelionėse ir vairuojant. Jūsų Zodiako ženklo atstovai pasiners į darbą, kuris pasirodys ne tik naudingas darbas materialinėms gerovei įgyti, bet ir perspektyvių profesinio užimtumo sričių kūrimas jų egzistavimo prasmės lygmeniu. Viskam bus mažai laiko, o kai kurie Jaučiai pradės aukoti poilsio valandas, dėl to tikėtinas nuovargio kaupimasis ir jėgų praradimas. Kad taip nenutiktų, reikės griežtos reikalų ir santykių disciplinos. Reikės pasukti į sveiką gyvenimo būdą, nepersivalgyti, nepiktnaudžiauti skanėstais. Maistas turi būti paprastas ir sveikas, būtinas baltyminis maistas, daržovės, vaisiai, švarus vanduo. Jokio alkoholio ir pyragaičių, jie tik pridės streso, šokoladas idealiai tinka kaip atpalaiduojanti priemonė.

Pilnas 2023 metų horoskopas

Parašykite komentarą