Horoskopai

2023 metų horoskopas – Liūtas

Liūto horoskopas

Šį kartą Liūtai gali lengvai atsikvėpti. 2023 metais griežtasis Saturnas, kuris beveik dvejus metus riboja jūsų temperamentą, galutinai susilpnins savo įtaką. Įtakingas Uranas aprūpins Liūto zodiako ženklą papildomos energijos, bet koks jo globojamas darbas atneš maksimalų efektą. Smalsu, kad tuo pačiu Liūtai išliks praktiški ir neleis sau pasinerti į svajones apie atlygį ir būsimus didelius pasiekimus. Liūto kūrybinei nuotaikai atsivers platus ir šviesus kelias, tiesiog beviltiškai seksis kiekviename žingsnyje. Gyvenimas pasikeis ir, nors pagrindiniai tikslai niekur nedings, atsiras naujos gabumų realizavimo kryptys. Praeities pilka kasdienybė, 2023 metais bus nudažyta itin maloniomis spalvomis.

 

Verslas.

2023 m. jūsų verslas kils į viršų. Tai ypač išryškės balandžio, gegužės mėnesiais, kai milžiniška planeta Jupiteris ilgam apsigyvens jūsų profesinės veiklos sektoriuje. Verslininkai ir viršininkai galės laukti didelių sandorių ir pajamų padidėjimo, o darbuotojai – naujų pareigų. Vienu atveju tai įvyks toje pačioje vietoje, o kitu – kitoje, perspektyvesnėje organizacijoje.

 

Verslo interesų srityje Liūtai taps pavyzdiniais partneriais, galės lengvai pereiti nuo vieno projekto prie kito ir tuo pačiu greitai susikoncentruoti į konkrečią veiklos sritį. Įdomu tai, kad šio zodiako ženklo atstovų autoritarizmas pastebimai užleis vietą demokratijai, kitaip tariant, Liūtai lengvai ieškos patarimo ir noriai priims kažkieno nuomonę. Šio Zodiako ženklo atstovų nepavyks atitraukti nuo darbų, ir būtent jie taps stabilumo židiniu bet kurioje profesionalų komandoje. Be to, 2023 metais Liūtai pradės elgtis ne taip savanaudiškai, ims teikti nesavanaudišką ir savalaikę pagalbą, dažnai nelaukdami prašymo, o tai jiems pelnys aukštą autoritetą ir simpatijas. Tiesa, kartais griežta globa iš Liūtų pusės aplinkiniams gali pasirodyti per daug įkyri.

 

Metų pabaigoje kartu su konkrečiais rezultatais Liūtai sulauks pripažinimo ir materialinio to patvirtinimo. 2023 metų lapkričio, gruodžio mėnesiais Liūtai sulauks daug pelningų pasiūlymų, kai bus galima vienu metu pasiekti kelis susitarimus. Verslininkams metai baigsis gerai.

 

Pinigai. Finansiškai 2023 metų horoskopas Liūtams yra labai geras, bet kuriuo atveju jie yra daug geresni nei ankstesni. Geriausiais laikotarpiais materialine prasme galima laikyti gegužę, liepą, rugpjūtį ir rugsėjį. 2023 metais daugelis Liūtų bus linkę didinti savo santaupas. Paprastai dosnūs, kol piniginė visiškai ištuštėja, šį kartą Liūtai labai gerai suvoks materialinės gerovės kainą. Tačiau Saulės ir Jupiterio įtakoje Liūtai bus motyvuoti bazinio kapitalo formavimo prasme. Grynųjų pinigų įplaukos bus reguliarios, o Liūtai dės daug pastangų finansiniams srautams stabilizuoti ir didinti. Rugpjūčio pabaigoje gimę Liūtai bus linkę į nuotykių kupinus projektus, galinčius sustiprinti jų finansinę padėtį. Ir nors Liūtams rizika paprastai yra kontraindikuotina, šiemet kai kurie iš jų gali tikėtis sėkmės. Be to, Temidė taip pat bus jūsų Zodiako ženklo atstovų pusėje, ypač 2023 metų lapkričio, gruodžio mėnesiais, tai bus puikus metas kreiptis į arbitražą ir antstolius dėl skolų išieškojimo ir ginčytinų klausimų sprendimo. Beje, šiuo metu darbo sutartis galite koreguoti savo naudai, didelė tikimybė, kad vadovybė sutiks dokumentais įforminti jums skirtas išmokas.

 

Meilė, šeima. Asmeniniame gyvenime vėl viskas tampa nelengva. Sunkus, bet būtinas atnaujinimo procesas lems tai, kad su buvusiu partneriu santykiuose daug ką reikės peržiūrėti, o kai kuriais atvejais tai gali peraugti į išsiskyrimą. Galbūt į jūsų gyvenimą įeis nauja meilė ir būtent tai privers jus atsisakyti senojo ryšio. Šiuo atžvilgiu lapkritis gali tapti kritiniu laiku, kai bus peržengtos visos „raudonos linijos“. Liūtai atkakliai laikysis savo senų pozicijų, nors situacijos Jupiterio ir Urano įtakoje ims keistis. Kad Liūto galvose viskas pasikeistų, užtenka tiesiog pasikalbėti su žmonėmis iš savo aplinkos, kažkaip susitarti, užtenka ir menkiausios nuolaidos. Tačiau pavojus prarasti ką nors itin svarbaus sau, vargu ar leis Liūtams taip pasielgti. Tikėtina, kad slogios mintys maitins abipusius Saturno ir Urano aspektus, kurių įtakoje Liūtus kankins liūdni prisiminimai apie buvusia gražią praeitį. Situacijai pagerinti geriausia susitikti su žmonėmis, su kuriais yra bendra praeitis, draugiškas pokalbis greitai viską sustatys į savo vietas ir privers į seniai trukusius įvykius pažvelgti iš tikroviškesnės pozicijos. Bendraujantis Merkurijaus įtaka galiausiai privers Liūtą siekti pokyčių santykiuose su žmonėmis, bėda ta, kad šio Zodiako ženklo atstovai bus linkę priimti nepataisomus sprendimus.

 

Sveikata. Šiais metais jūsų energetinis potencialas pastebimai padidės, o tai ypač išryškės balandžio, gegužės mėnesiais. Sunkiausi mėnesiai gali būti sausis ir lapkritis. Kalbant apie fizinę Liūto savijautą, 2023 metais ją valdys Saulė, todėl pagrindinę tendenciją šia kryptimi galima apibūdinti vienu žodžiu – per daug. Jūsų Zodiako ženklo atstovai daug judės, valgys, daug mylės, smagiai leis laiką. Pagrindinė problema yra mityba, alkis šiuo metu yra kontraindikuotinas, tačiau tikrai turėtumėte pagalvoti apie subalansuotą mitybą. Gegužę Liūtą trauks sporto aikštynai, ir šį norą reikėtų ugdyti visais įmanomais būdais. Sunkios treniruotės padės pasiekti gerą formą, o profesionalūs sportininkai išmoks technikos, galinčios nulemti būsimas pergales varžybose. Vienintelis dalykas, kurį jūsų zodiako ženklo atstovai turėtų daryti, yra persijungti ir atsipalaiduoti. Didelis fizinis aktyvumas gali sukelti miego sutrikimus, sumažinti treniruočių poveikį, todėl svarbu nepervargti savęs tiek, kad negalėtumėte užmigti. Viskas gerai kas su saiku.

Pilnas 2023 metų horoskopas

Parašykite komentarą