Horoskopai

2023 metų horoskopas – Vėžys

Vėžių horoskopas

2023 metais daugelis Vėžių atsidurs įvykių sūkuryje, kurie, regis, nutiks ne jiems patiems, tačiau desperatiškai pakeis jų pamatuotą ir suplanuotą gyvenimą. Susidarys įspūdis, kad visas pasaulis aplinkui pasitraukė ir kažkur skrenda. Tačiau reikėtų pagerbti savo Zodiako ženklo atstovus, kurie į įvykių sūkurį įsiveržė su visa beviltiško kovotojo drąsa, pirmiausia tam, kad aplinka nesudraskytų jų pačių gyvenimo.

 

Verslas. Verslo interesų srityje Vėžiams teks pasitempti dėl greitai besikeičiančių aplinkybių. Kaip ir praėjusiais metais, nuolat kas nors nutiks, dėl ko šio zodiako ženklo atstovai atsidurs raginamo žirgo pozicijoje, tačiau šį kartą būsite pasiruošę netikėtoms kliūtims, staigiems posūkiams ir pradėsite įveikti lengviau ir mažesnėmis energijos sąnaudomis. Didžiąja dalimi veiks susikaupusi praėjusio laikotarpio inercija, tačiau šį kartą imsite veikti sąmoningai ir patys atsidursite įvykių eigos valdymo vaidmenyje. Beje, 2023 metais jums reikės labiau pasitikėti savo intelektu ir intuicija. Visi tie sąmonės blyksniai, rodantys idealų gyvenimo išmestų problemų sprendimą, iš tikrųjų pasirodys talentų apraiška, galbūt dar nepareikalauta, bet jau paruošta darbui. Tai reikia turėti omenyje pirmuosius tris 2023 m. mėnesius, kai ateina stiprybės jausmas, supratimas. Labai vertinga patirtis, kurią verta panaudoti. Profesiniu požiūriu tai aktyvūs, šviesūs ir dinamiški metai. Netolimoje praeityje pradėti darbai bus tęsiami, atsiras naujų bendraminčių, kurie jus globos ir padės žengti į priekį įvairiuose reikaluose. Darbuotojas gali tikėtis naujo darbo arba reikšmingo paaukštinimo toje pačioje vietoje. Kovo antroje pusėje arba balandžio mėnesį paaukštinimo tikimybė labai didelė.

 

Pinigai. Vėžių finansinė padėtis 2023 metais pastebimai stabilizuosis, ir tai įvyks kaip dalis bendro sąmonės nušvitimo, apie kurį buvo kalbama aukščiau. Net jei kai kurie šio Zodiako ženklo atstovai dėl kokių nors individualių aplinkybių vis dar turi taupymo režimą, palengvėjimas vis tiek ateis. Vėžiai pajus, kad tvirtai stovi ant kojų ir gali veikti savo finansinės nepriklausomybės rėmuose. Planetų išsidėstymas Vėžio horoskope 2023 metais rodo turto padidėjimą. Žinoma, skirtingiems jūsų zodiako ženklo atstovams tai įgaus skirtingas formas, tačiau tendencija aiški. Pelno ateis visus metus, ypač tiems Vėžiams, kurie neapleis ir savo gabumų ugdymo, kurių egzistavimas paaiškės metų pradžioje. Visos šios energingos veiklos rezultatas bus galimybė padengti kai kurias senas skolas. Jūsų Zodiako ženklo atstovai 2023-uosius baigs laisvi nuo finansinių įsipareigojimų ir pasiruošę formuoti savo kapitalą. Paprasčiau tariant, tai bus laikotarpis, kai reikės pradėti gyventi turtingai. Apskritai finansiškai 2023-ieji yra labai geri metai. Pinigai tampa nuolatiniu reiškiniu, o jų kiekis ženkliai didėja. Gera žinia ta, kad šis teigiamas procesas tęsis ir ateityje. Daugelis Vėžio ženklo atstovų galės sumokėti skolas, žinoma jei jų bus.

 

Meilė, šeima. Jei profesinis gyvenimas aiškus, suprantamas, tai asmeniniame gyvenime šio tikrumo gali pritrūkti. Nervingumas, nežinomybė ištisus metus gali lydėti ir įsimylėjėlius, ir sutuoktinius, ypač jei už jų slypi visa krūva įvairių problemų. Piko valanda ateis rudenį – spalio, lapkričio mėnesiais, kai paaiškės, kur link viskas krypsta. O jei jus sieja bendri reikalai, bendri finansai, tai situacija tik pablogės.

 

Sveikata. Kalbant apie sveikatą, 2023 metų planetinių aspektų įtaka šioje gyvybiškai svarbioje sferoje yra gana harmoninga. Jūsų Zodiako ženklo atstovams žvalumo netrūks, tačiau reikia turėti omenyje, kad energijos ateis ne nuolat, o impulsais, todėl ramybės periodai kaitaliosis su entuziazmo pliūpsniais. Temperamentą teks suvaržyti, tačiau apskritai poilsio laikotarpiai ir padidėjęs efektyvumas galės subalansuoti vienas kitą, o tai teigiamai paveiks medžiagų apykaitos procesų eigą organizme. Atsižvelgiant į tai, Vėžiai gali lengvai atsisakyti kokio nors nesveiko įpročio, kurį reikia turėti omenyje ir būtinai pasinaudoti susiklosčiusiomis palankiomis aplinkybėmis. Vienintelis dalykas, kuris 2023 metais gali padaryti didelę žalą sveikatai, yra noras aktyviai pramogauti. Neatmetami išnirimai slidinėjant, mėlynės, mėšlungis plaukiant, kitaip tariant, pramogauti naudinga, linksmintis reikia, bet reikia tai daryti atsargiai. Beveik visus 2023 metus jūsų energetinis potencialas yra gana didelis. Kai kurios problemos dar galimos sausio, vasario mėnesiais, bet kovo mėnesio pradžia nusineš visas bėdas.

Pilnas 2023 metų horoskopas

Parašykite komentarą