Horoskopai

2023 metų horoskopas – Mergelė

Mergelės horoskopas

2023 metais Mergeles persekiojusios bėdos liausis. Išeitis iš bet kokios situacijos yra, kad ir kokia ji atrodo paini. Daugelis Mergelių bus labai ryžtingos, imsis didelių pokyčių, galbūt net išdrįs visiškai pakeisti savo gyvenimą. Daugeliu atvejų tai yra teisinga, nes situacija, kurioje atsidūrėte – stabdis progreso kelyje. Mergelių kūrybinis potencialas itin didelis. Bet kuriai sunkiausiai užduočiai įgyvendinti pakaks.

 

Verslas. Galbūt šiemet teks suprasti, kad laikas versti profesinės veiklos puslapį. Tiek darbuotojui, tiek verslininkui galima numatyti kardinalų krypties pasikeitimą. Kai kuriais atvejais tai bus siejama su viso gyvenimo būdo pasikeitimu – persikėlimas į kitą miestą ar kitą šalį yra visai realus. Asmeninės sėkmės prognozės Mergelėms yra labai didelės. Aplinkybės susiklostys taip, kad jūsų zodiako ženklo atstovams beliks nuimti derlių, svarbiausia, kad būtų noro. Didžiausią sėkmę 2023 metų horoskopas žada toms Mergelėms, kurios dirba finansų ir prekybos srityje, tačiau nuošalyje neliks ir visos kitos Mergelės. Svarbu neskirti daug laiko skaičiavimams ir prognozėms, nes situacija rinkoje sparčiai keičiasi, atsiras vis daugiau galimybių judėti į priekį.

Kitu atveju tai yra visiškas jūsų verslo atnaujinimas arba naujos pareigos naujoje organizacijoje. Tačiau pokyčiai įvyks ne iš karto, o tik gegužę, birželį, o pirmieji metų mėnesiai prabėgs arba nelemtoje nežinomybėje, arba sudėtinguose organizaciniuose darbuose, kurie ir sukurs minėtus pokyčius.

 

Pinigai. Pirmas pusmetis – laikotarpis nuo sausio iki gegužės – finansiškai sunkus. Vasaris šiuo metu gali tapti šviesos spinduliu, kai tikimybė gauti dideles sumas yra gana didelė. Antroje metų pusėje finansiškai labai perspektyvūs gegužė, birželis, rugsėjo pabaiga ir spalis. Jūsų zodiako ženklo atstovų finansinė padėtis 2023 metais pradės stabilizuotis, daugiausia dėl labai sėkmingo savo pinigų tvarkymo. Pastaruoju metu atsiradęs trūkumas, privers atkakliai taupyti, tačiau pamažu visos biudžeto skylės bus užlopomos. Šiek tiek atsipalaidavus, kils noras save šiek tiek palepinti. Greičiausiai jūsų zodiako ženklo atstovai išleis grynuosius grožiui. Dalis pelno liks grožio salonuose, SPA ir kitose brangiose įstaigose. Tačiau papildomų išlaidų nebus, nes pajamos bus įvertintos realiai. Pačioje metų pradžioje, žiemą ir pirmaisiais pavasario mėnesiais bus keletas neabejotinų šansų padidinti grynųjų pinigų įplaukas, tuo pačiu laikotarpiu stambūs įsigijimai bus pelningi.

 

Meilė, šeima. Asmeniniame gyvenime lėtai, bet užtikrintai vyksta sunkūs susvetimėjimo ir atšalimo procesai. Tai taikoma ir sutuoktiniams, turintiems didelę praeities problemų naštą, ir meilužiams, turintiems patirties. Sunkusis Saturnas, jau seniai apsigyvenęs už santykius atsakingame Dangaus sektoriuje, pareikalaus atsakymo už visas praeityje padarytas klaidas. Jei jų nėra tiek daug, tada viskas susitvarkys, o jei jus seka dideli kaltės pėdsakai, pabandykite blaiviai įvertinti savo pozicijas ir persvarstyti savo nusistatymus. Priešingu atveju kalba gali pakrypti išsiskyrimo link.

 

Sveikata. Sveikatos požiūriu sunkiausias laikotarpis yra sausio, balandžio mėnesiai. Šiuo laikotarpiu rūpinkitės savimi ir atminkite, kad svarbiausia yra sveikata, o visa kita, kaip sakoma, seks iš paskos. Ypač atidūs savo sveikatai turėtų būti nusilpę ir pagyvenę žmonės – jiems patariama pasirodžius pirmiesiems ligos požymiams, nieko nelaukus kreiptis pagalbos į išmanantį gydytoją. Visus metus jūsų Zodiako ženklo atstovai bus aktyvūs. Profesionalus užimtumas, buitinių problemų sprendimas, kasdienis gyvenimas bus toks įtemptas, kad tikėtinas padidėjęs energijos suvartojimas, o tai išprovokuos medžiagų apykaitos procesų padidėjimą organizme, o tai savo ruožtu turės įtakos imuniteto stiprėjimui. 2023-aisiais Mergelės pamirš savo neseniai buvusius negalavimus, ypač jei jie buvo susiję su virškinimo sistema. Tiesa, pervargimo pavojus vis dar išlieka, nes pradėję darvus šio Zodiako ženklo atstovai nesustos tol, kol nepadarys visų suplanuotų darbų. Avinams 2023 metais ypač svarbu į savo dienos planus įtraukti privalomą laiką poilsiui ir atsipalaidavimui.

Pilnas 2023 metų horoskopas

Parašykite komentarą