Horoskopai

2023 metų horoskopas – Svarstyklės

Svarstyklių horoskopas

2023 metais Svarstyklės pajus, kad ankstesniais metais patirtas aplinkybių spaudimas šiek tiek palengvėjo. Jūsų Zodiako ženklo atstovų apsuptyje atsiras žmonių, kurie prisiims dalį jūsų pareigų, o Svarstyklėms liks daugiau laisvo laiko asmeniniams reikalams. Kai kurie šio Zodiako ženklo atstovai pasiners į šią laisvę visa galva ir pagaliau galės sau leisti užsiimti kūryba ir kitais dalykais vien dėl meilės menui. Po atsiskyrėliško laikotarpio, kurį padiktavo asketiško Saturno įtaka, Svarstyklėms pavyks išsiveržti į viešumą. Jūsų aplinkoje atsiras naujų žmonių, su jais bus nesunku užmegzti pažintį, gyvenimas pagaliau taps tikrai malonus, o nuostabiausia bus tai, kad Svarstyklės prieš nieką nesijaus kaltos.

 

Verslas. 2023 metų horoskopas praneša, kad profesinėje sferoje bus sukurta lygi, rami aplinka. Nebus nei skubėjimo, nei skubotų darbų, jokių papildomų apkrovų. Keista, kad būtent trokštamas stabilumas ims nervinti ne vieną šio zodiako ženklo atstovą. Jie pradės jaustis esą tingūs ir nepadarantys pakankamai. Nieko baisaus nenutiks, jei pasiduosite bendrai reguliarumo atmosferai ir leisite sau pailsėti. Tačiau norint atsikratyti stiprėjančio kaltės jausmo, jūsų Zodiako ženklo atstovai gali apsiimti papildomą krūvį, atsiras jėgų su juo susidoroti. Naujo verslo ieškoti geriausia pradėti pavasarį, tai pats palankiausias momentas keistis profesinėje aplinkoje. Svarstyklės šiuo metu lengvai suartės su žmonėmis, o patologinis kuklumas nepakenks jūsų dalykinių savybių pristatymui palankioje šviesoje. Beje, geriausiai 2023 metais jūsų Zodiako ženklo atstovai darys dalykus, kuriems reikia kolektyvinių pastangų. Gebėsite palyginti savo gebėjimus su kolegų profesinėmis galimybėmis, įsilieti į komandą, meistriškai papildyti ir sustiprinti partnerių veiksmus.

 

Pinigai. Finansiškai būkite pasirengę netikėtiems pakilimams ir nuosmukiams. Gera bus vasario pabaiga, kovas ir liepa. Daugiausia problemų kils rudenį, ypač lapkritį, kai finansiniai klausimai kels daug nerimo ir sukels nesutarimus su verslo partneriais ar su artimaisiais. 2023 metų finansinė padėtis bus stabili, jei pradėsite elgtis protingai. Potencialiai jūsų zodiako ženklo atstovų finansinė padėtis bus vidutinių pajamų lygyje, iš esmės be trūkumo. Tačiau būtent šiais metais norėsis papuošti savo gyvenimą, o šie norai dažniausiai būna labai brangūs. Tai suprasdami ir adekvačiai įvertinę savo finansines galimybes, greičiausiai šio Zodiako ženklo atstovai nukentės nuo gyvenimo netobulumų, dažniausiai lengvai susitaikę su neišvengiamumu situacijose, kurių negali pakeisti. Svarstyklės  būdamos stiprioje Saulės ir Urano įtakoje, padidins norą atrodyti pelningai, tam reikės ko nors sau ir ko nors namams. Geriau tokioms nuotaikoms nepasiduoti, nes šiais metais labai lengva pakirsti savo materialinį stabilumą. Tai nereiškia, kad nieko tinkamo neatsiras, bet tai bus ilgalaikiai projektai. Svarstyklės informacijos dėka aiškiai įžvelgs savo pliusus ir minusus, tačiau jūsų zodiako ženklo atstovų neryžtingumas gali sutrukdyti pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis. Reikia pažymėti, kad galite be baimės investuoti į visus perspektyvius projektus, turite pakankamai jėgų ir protingo požiūrio, kad užbaigtumėte kiekvieną iš jų ir taptumėte šiek tiek turtingesni.

 

Meilė, šeima. Asmeninis gyvenimas bus turtingas, romantiškas ir jaudinantis. Vieniši žmonės sutiks įdomų žmogų. Šįkart viskas gali tapti labai rimta. Ilgas, seksualus romanas ar laiminga santuoka – kas gali būti geriau? Didelio masto ekonominiai rūpesčiai – antroje metų pusėje. Tai naujo namo, kotedžų įsigijimas, remontas ir kita buitinė veikla. Svarbų vaidmenį visame tame gali atlikti mylimas žmogus, kurio reikalai klostosi kuo puikiausiai. Tarpasmeninių santykių srityje jūsų Zodiako ženklo atstovai pradės įveikti tas pačias vienas kitą neigiančias tendencijas. Viena vertus, Svarstyklės elgsis labai pagrįstai ir santūriai, kita vertus, jos nuolat įveiks norą išmesti ką nors šokiruojančio ir ekstravagantiško. Planetinės tendencijos reikalauja, kad jūsų zodiako ženklo atstovai šaltą santūrumą keistų sprogstamu spontaniškumu. Nuoširdumas gerai ten, kur sprendžiami širdies reikalai, visame kitame, ypač finansų srityje, Svarstyklėms patariama būti atsargioms, o romantiškose srityse savo veiksmus nepakenks pasitikrinti proto argumentais. Žinoma, laikytis visuotinai priimtų normų yra nuobodu, tačiau klasikinės versijos veiklos rezultatai visada yra nuspėjami ir duoda garantuotą teigiamą rezultatą.

 

Sveikata. 2023 metais jūsų energetinis potencialas bus žemas, tad rūpinkitės savimi ir visame kame laikykitės saiko. O antroje metų pusėje energija atsistato, auga, energijos srautai stabilizuojasi, todėl prasminga iš anksto pagalvoti apie subalansuotą mitybą ir prisiminti judėjimo bei sporto naudą.

Pilnas 2023 metų horoskopas

Parašykite komentarą