Horoskopai

2023 metų horoskopas – Šaulys

Šaulio horoskopas

2023 metų situacijos gali paskatinti Šaulius labiau pasitikėti savimi, jei į juos bus kreipiamasi kantriai ir apgalvotai. Jau nuo pat metų pradžios daugelį jūsų Zodiako ženklo atstovų apims nenugalimas noras užbaigti tai, kas buvo pradėta anksčiau, ir reikia pasakyti, kad kelyje į puikų finišą kliūčių nebus. Šie metai labai sėkmingi kalbant apie karjeros augimą, pokalbius dėl darbo, įvairių egzaminų laikymą, kreipimąsi į teismą, santuokai. Kad ir į ką Šauliai sutelktų dėmesį 2023 metais, jų laukia sėkmė ir viešas pripažinimas. Jūsų Zodiako ženklo atstovų kūrybiniai gebėjimai kils aukštyn, palankus rezultatas bet kokiu atveju garantuotas. Svarbu tik atsiminti, kad forsavimas yra kontraindikuotinas, gilioms idėjoms reikalinga pusiausvyra ir savalaikis kiekvieno jų įgyvendinimo etapo susiejimas.

 

Verslas. Verslo interesų srityje Šauliai galės pilnai save realizuoti. Šioje srityje bus sutelktas maksimalus interesų kiekis ir sveiko proto požiūriu tai yra teisingiausia. Tačiau Šauliams derėtų nepamiršti, kad dirbti teks vieniems, šiemet bus neįtikėtinai sunku pasiekti supratimą su kolegomis ir net bendraminčiais. Jei tikslams įgyvendinti reikės daug žmonių, jūsų zodiako ženklo atstovams teks išleisti nemažą dalį protinių jėgų sklandžiams dalykiniams santykiams palaikyti. Tačiau tai padaryti verta.

Profesiniu požiūriu 2023 metus galima suskirstyti į du visiškai skirtingus laikotarpius. Pirmoji metų pusė, laikotarpis nuo sausio iki gegužės – tuščias, šviesus ir energingas metas. Šis laikas tinkamas nutrūkusiems ryšiams atkurti, taip pat naujoms pažintims. Nuo vasario daugelis Šaulio ženklo atstovų taps populiaresnėmis ir paklausesnėmis savo rato figūromis. Savo idėjas ir projektus verslininkai ir viršininkai galės pristatyti tiek oficialiai valdžiai, tiek plačiajai visuomenei, ir sėkmė jau ne už kalnų. Paskutiniai keturių 2023 metų mėnesiai Šauliams už viską atlygins ne tik materialiu jų pastangų įkūnijimu, bet ir plačiu visuomenės pripažinimu. Jei iki to laiko subrendo koks nors naujas projektas, nėra geresnio laiko jį pradėti.

 

Pinigai. 2023 metų horoskopas žada, kad finansinė Šaulio sfera kils į viršų. Jūsų Zodiako ženklo atstovai tai pajus iš karto ir net pajus neracionalų norą gautus pinigus išleisti jei ne malonumui, tai bet kokiu atveju be naudos. Laimei, asketiškasis Saturnas savo įtaka privers prisiminti, kad pinigų prireiks svarbesniems dalykams ir labai greitai. Žiemos pabaigoje ir pavasario pradžioje Šauliai greičiausiai bus užsiėmę finansinių įsipareigojimų tvarkymu, tiesiog tokiu metu išdygs neapmokėtos sąskaitos, skubiai reikės sumokėti kitas skolas. Įdomu, kad darydami tokį nelabai malonų dalyką daugelis jūsų zodiako ženklo atstovų patirs pasitenkinimą, kad savo laiku pasielgė teisingai, skolinosi ir pritraukė lėšų iš išorės. 2023 metais Šauliai galės visapusiškai įvertinti naujų projektų finansinę politiką, kurią teks kurti remiantis ankstesne patirtimi. Beje, geriau, jei iki šios akimirkos nebeliks neišspręstų klausimų, esant tokiai sąlygai, profesinė veikla lapkritį duos didelių dividendų.

Apskritai materialine prasme 2023-ieji yra labai geri metai. O vasario, kovo ir balandžio mėnesiais galite išbandyti savo laimę loterijoje – jūsų globėjas Jupiteris gali padėti sėkmėje.

 

Meilė, šeima. 2023 metais tarpasmeniniai santykiai privers nerimauti, daugiausia dėl netolygios Jupiterio įtakos, kuri bus tai geranoriška, tai pradės stabdyti. Tiesą sakant, tokioje aplinkoje negalima tikėtis naujų ir ypač naudingų pažinčių. Bendravimas su kai kuriais žmonėmis iš praeities gali išprovokuoti nuolatinę depresiją. Esant tokiai situacijai, svarbu atminti, kad Šaulys dabar nieko negali pakeisti, tačiau jūs galite ir turite daryti įtaką situacijai, o vidinis susikaupimas ir geranoriškumas tiesiogine to žodžio prasme darys stebuklus. Lapkričio mėnesį baigsis pereinamasis laikotarpis, kaip tik tuo metu pajusite, kad atlėgo spaudimas, vėl esate mylimi. Socialine prasme metų pabaiga jūsų Zodiako ženklo atstovams gali atnešti jei ne platų visuomenės pripažinimą, tai ilgalaikę pagarbą, nors ir mažoje grupėje.

 

Sveikata. Sveikata netrukdys Šauliui 2023 metais, žinoma, jei per daug nesišvaistysite energija, kurią atneš Marsas ir Jupiteris. Taigi, Šauliui užteks fizinių ir protinių jėgų visiems metų reikalams ir projektams, beje, didžiausią pasitenkinimą teiks namų ruošos darbai, būtent šeimos lizdo sutvarkymas gali pamaloninti ir kūną, ir sielą. 2023 metai Šauliui draudžiama piktnaudžiauti įprastu polinkiu į apsivalgymą ir alkoholinius gėrimus. Virškinimo sistemai reikia poilsio, o šalinimo sistemai, ypač kepenims, prevencinių priemonių. Žiemos mėnesiai tinkamiausi organizmo valymui. Subalansuota mityba, kurioje gausu grūdinių ir vitaminingų maisto produktų, gali padaryti stebuklus pagreitėjusių medžiagų apykaitos procesų laikotarpiu.

Pilnas 2023 metų horoskopas

Parašykite komentarą