Horoskopai

2023 metų horoskopas – Skorpionas

Skorpiono horoskopas

Horoskopas Skorpionui 2023 metais turi daug teigiamų astrologinių prognozių. Galime drąsiai teigti, kad dauguma planetų siųs teigiamos energijos srautus link Skorpiono žvaigždyno. Todėl šio ženklo žmonės iš kito metinio ciklo gali tikėtis labai daug. Svarbiausia, kad jie galėtų atpažinti ir kompetentingai panaudoti šį nuostabų potencialą. Saturnas, kuris dažnai kuria gana sunkias energetines žinutes, Skorpionų atveju 2023 metais bus beveik atrama sunkiose gyvenimo situacijose. Dėl šios planetos šio zodiako ženklo atstovai nepajus ypatingų rūpesčių. Ir viskas dėl to, kad jiems nebus taikoma tradicinė Saturno griežtų apribojimų sistema. Visų pirma, tai realizuojama kaip teisingas atpildas Skorpionams, kadangi jų veiksmus dažniausiai lemia kilnūs ketinimai. Marsas bus puikus Skorpionų asistentas. Ir pirmiausia rudenį, tuomet kai planeta pereina per Skorpiono žvaigždyną. Marsas leis jiems pasitikėti savo sugebėjimais, tačiau tuo pat metu saugos juos nuo perdėto nelankstumo ir perdėto racionalumo apraiškų. Būtent jo dėka Skorpionai kritiškiausiose situacijose sugebės būti aukščiau kovos, išvengdami bereikalingo įsitraukimo į vykstančius procesus.

 

Verslas. Verslo interesų srityje Skorpionai atsidurs padėtyje tarp nekantrių lūkesčių ir agresyvios neatidėliotinų ir ryžtingų veiksmų politikos. Tai stiprių Marso ir Urano energetinių įtakų pasekmė, įtakos bus tokios stiprios jūsų Zodiako ženklo atstovų atžvilgiu, kad visi pokyčiai profesinėje Skorpionų sferoje vyks savaime. Praėjusių metų pabaigoje Jūsų Zodiako ženklo atstovai padarė didelę pažangą profesinėje specializacijoje, todėl Jūsų, kaip darbuotojo, vertė išaugo. 2023 metais situacija darbo rinkoje išprovokuos verslo intensyvumo didėjimą, kitaip tariant, Skorpionai dabar žino, kaip dirbti, nori dirbti ir yra pasirengę dirbti greitai. Tokiu būdu turėsite galimybę užimti vietą, kurioje bus paklausios jūsų profesinės savybės. Jūsų Zodiako ženklo atstovai gali keisti darbą, drąsiai pretenduoti į naujas darbo vietas. Ypač pelningai savo talentus galite parduoti 2023 metų pavasarį. Verslo savininkai šiuo metu gali pradėti plėsti savo veiklą ir net kurti naujus projektus, kurie neturi nieko bendra su jų vystoma pagrindine kryptimi. Sėkmės prognozės labai didelės, baigėsi rizikos planavimo ir skaičiavimo laikas, prasideda idėjų įgyvendinimo laikotarpis.

 

Pinigai. Kalbant apie finansinę situaciją, daugelis Skorpionų labai aktyviai ją stiprins. Visas jūsų zodiako ženklo atstovų finansines operacijas ves stiprus Marsas, todėl Skorpionai ims veikti nors ir tiesmukai, bet labai efektyviai. Jei jūsų Zodiako ženklo atstovų gyvenime atsiras kelios sunkinančios aplinkybės, tai 2023 metais tikrai rasite reikiamų lėšų. Tie, kurie ieškos investicijų naujam projektui, jas lengvai ras, o kontrolinį akcijų paketą išlaikys savo rankose. Bene maloniausia metų finansinėje situacijoje yra tai, kad Skorpionams pavyks apsieiti be intrigų ir dviprasmiškų nuostatų. Visus metus šioje srityje vyraus aiškumas ir paprastumas, o Skorpionai bus tokie nuoširdūs ir įtikinantys savo noru pasipelnyti ir sąžiningai dalintis su partneriais, kad pastarųjų tikrai netrūks. Dėl to komercinė veikla bus sėkminga, be to, Marso palaikomas ryžtas padės susigrąžinti atrodytų beviltiškiausias skolas.

Gana klestintys mėnesiai finansine prasme yra kovo pabaiga, balandis, liepos pabaiga, rugpjūtis, gruodis. Sunkūs metų laikotarpiai – sausis, vasaris, spalis, lapkritis.

 

Meilė, šeima. 2023 metų horoskopas žada, kad Skorpionai bus labai agresyvūs ir iniciatyvūs, taip pat ir tarpasmeniniuose santykiuose. Štai kodėl, prieš ką nors sakydami ar darydami, turite gerai suprasti, kokias pasekmes sukels veiksmai, kurių buvo imtasi. Bus daug šurmulio, kartais visai nereikalingo. Norint neapkrauti nervų sistemos, visus taškus reikėtų nustatyti iš anksto ir bent kartais pasirūpinti poilsiu, atsipalaidavimu.

Asmeninis gyvenimas šiais metais yra tarsi kliūtis. Pirmąjį pusmetį svarbių įvykių šioje srityje nėra. Tačiau nuo gegužės situacija pradės keistis ir, žinoma, į gerąją pusę. Antrosios pusės sėkme džiaugsis stabilūs sutuoktiniai, kurių reikalai kyla į viršų. Neatmesti ir sudėtingi buities įvykiai – seno būsto remontas, renovacija ar naujo įsigijimas.

 

Sveikata. Skorpionų savijautą 2023 metais daugiausia lems Marso ir Urano aspektai. Jūsų Zodiako ženklo atstovų energetinis potencialas kils. Tiek intelektualiai, tiek fiziškai Skorpionai bus puikios formos. Reakcijų greitis padidės daug kartų, o tai bus pastebima jau todėl, kad, kaip įprasta, itin santūrūs jūsų Zodiako ženklo atstovai ims elgtis atviriau. Meilės potraukis taip pat neįtikėtinai padidės, priversdamas Skorpionus, godžiančius tokio malonumo, priimti vis naujus pasiūlymus. Tuo tarpu jūsų Zodiako ženklo atstovai reikalauja griežtesnio elgesio stiliaus, jei tikrai nori sėkmės. Būtų naudinga apibrėžti sveikos gyvensenos taisykles, ypač susijusias su fiziologija. Skorpionuose 2023 metais įvyksiantis medžiagų apykaitos procesų stiprėjimas bus labai palankus sutvarkyti gyvybines organizmo sistemas. Pavyzdžiui, žiemos pabaigoje ir pavasarį galite atlikti valymosi procedūras ir laikytis įprasto maitinimosi režimo, atsisakyti užkandžių ir sauso maisto. Žodžiu, 2023 metų energetikos tendencijos savaime yra neutralios, ir tik jūs galite jas padaryti sveikas arba, priešingai, sekinančias.

Pilnas 2023 metų horoskopas

Parašykite komentarą